lauantai 23. maaliskuuta 2013

Voikreemin teko

Voikreemi (ø24cm kakkuun):

125 g         margariinia (tai voita)
1 tl             vanilliinisokeria
250 g         tomusokeria
2 rkl           maitoa

Mittaa tarvittava määrä margariinia (tai voita) kulhoon pieninä nokareina

Mittaa toiseen kulhoon kaksi kertaa rasvan verran tomusokeria
(kaakao-/mokkakreemiä varten korvaa osa tomusokerista kaakaojauheella)

Pehmennä rasva mikrossa 10-20 sekunnin ajan
(minä lämmitän kreemin rasvaa 850W teholla 15s)

Sekoita vanilliinisokeri rasvan joukkoon ja vatkaa tasaiseksi

Lisää rasvan joukkoon osa tomusokerista

Vatkaa tasaiseksi ja toista

Lisää viimeisen tomusokerierän mukana neste (1-2 rkl)

Vatkaa kreemi tasaiseksi ja tarvittaessa lämmitä vielä mikrossa notkeaksi,
jotta kreemi on helpompi levittää kakun päälle
(minä lämmitän 850W teholla 15s)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti