Voikreemi (ø24cm kakkuun):
125 g margariinia (tai voita)
1 tl vanilliinisokeria
250 g tomusokeria
2 rkl maitoa
![]() |
| Mittaa tarvittava määrä margariinia (tai voita) kulhoon pieninä nokareina |
![]() |
| Mittaa toiseen kulhoon kaksi kertaa rasvan verran tomusokeria (kaakao-/mokkakreemiä varten korvaa osa tomusokerista kaakaojauheella) |
![]() |
| Pehmennä rasva mikrossa 10-20 sekunnin ajan (minä lämmitän kreemin rasvaa 850W teholla 15s) |
![]() |
| Sekoita vanilliinisokeri rasvan joukkoon ja vatkaa tasaiseksi |
![]() |
| Lisää rasvan joukkoon osa tomusokerista |
![]() |
| Vatkaa tasaiseksi ja toista |
![]() |
| Lisää viimeisen tomusokerierän mukana neste (1-2 rkl) |
![]() |
| Vatkaa kreemi tasaiseksi ja tarvittaessa lämmitä vielä mikrossa notkeaksi, jotta kreemi on helpompi levittää kakun päälle (minä lämmitän 850W teholla 15s) |








Ei kommentteja:
Lähetä kommentti