Voikreemi (ø24cm kakkuun):
125 g margariinia (tai voita)
1 tl vanilliinisokeria
250 g tomusokeria
2 rkl maitoa
|
Mittaa tarvittava määrä margariinia (tai voita) kulhoon pieninä nokareina |
Mittaa toiseen kulhoon kaksi kertaa rasvan verran tomusokeria (kaakao-/mokkakreemiä varten korvaa osa tomusokerista kaakaojauheella) |
Pehmennä rasva mikrossa 10-20 sekunnin ajan (minä lämmitän kreemin rasvaa 850W teholla 15s) |
Sekoita vanilliinisokeri rasvan joukkoon ja vatkaa tasaiseksi |
Lisää rasvan joukkoon osa tomusokerista |
Vatkaa tasaiseksi ja toista |
Lisää viimeisen tomusokerierän mukana neste (1-2 rkl) |
Vatkaa kreemi tasaiseksi ja tarvittaessa lämmitä vielä mikrossa notkeaksi, jotta kreemi on helpompi levittää kakun päälle (minä lämmitän 850W teholla 15s) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti